top of page
adi-goldstein-gtpA-q7aOZ8-unsplash_edited.jpg

Nyitott tér
online irodalomterápiás workshopok

December - Visszatekintés

A következő lépés megtételéhez olykor célszerű egy pillantást hátra is vetni. Ehhez adunk néhány szempontot a decemberi Nyitott téren. Szeretettel várunk Benneteket!

https://fb.me/e/30EFpP4hE

NYitott tér_12.jpg

Október - Átváltozások

Sokan jöttetek októberben az átváltozások nehézségeiről és szépségeiről beszélgetni, így sok nézőpont érvényesülhetett, talán még egymást is tudtátok ösztönözni egy-egy lépés megtételében vagy döntés meghozásában.

Nyitott tér 5 fb b.jpg

Augusztus - Ősök

Szívhez szóló élmény volt veletek az ősökről beszélgetni, köszönjük hogy adtatok teret! Az online találkozás öröme, hogy egymástól távol élőkként is összekapcsolódhattunk. Külön köszöntjük azokat, akik számára ez első alkalom volt, akik próbát tettek az irodalomterápiával. Reméljük, hogy még találkozhatunk veletek ősök témában.

Nyitott tér 0824.png

Június - Nyár

A NYITOTT TÉR című ingyenes, havonta megrendezendő irodalomterápiás foglalkozássorozatunk első alkalma olyan meghittre, közvetlenre, baráti hangulatúra sikeredett, ami során minden résztvevő úgy érezte, mintha nem is most találkoztak volna először.

Középpontba az aktuális évszak, a nyár szépségeit, lehetőségeit helyeztük. A kirándulások, tervek, vágyak megosztása után egy rövid vers kalauzolt minket egyre beljebb a nyárba. A beszélgetések azonban olyan távoli hajókázásokra hívtak bennünket, hogy már szinte minden igazán fontos téma felmerült, ami csak egy kétórás programba beleférhet. Köszönet a résztvevőknek, hogy adtak maguknak énidőt, nekünk pedig értékes társaságot!

Nyitott tér Fb borítókép.jpg

November - Felfedezések

Ha már új terepre tértetek vagy a régit akarjátok új szemmel nézni, akkor ideje a Felfedezésnek - ez volt a novemberi témánk. A felfedezés gondolatától vezérelve több irányba is elindultunk. Abban egyetértés volt a csoporttagok között, hogy az utazás - legyen távoli vagy közeli az úti cél - gyümölcsöző tapasztalatokat hoz. Akár elcsendesedést, akár új hangokat keres az ember, érdemes megtenni az első lépést.

Nyitott tér_nov_fb.png

Szeptember - Idő

A szeptemberi Nyitott téren megfigyeltük, milyen viszonyban állunk az idővel. Egy különös japán történettel is dolgoztunk, ami dilemmája révén egymáshoz is közelebb hozott minket. Hála nektek, elgondolkodtató beszélgetés részesei lehettünk.

nyitott tér 4.png

Július - Én

Annak ellenére, hogy a legtöbben ilyenkor vannak szabadságon, néhányan mégis eljöttetek, hogy közösen gondolkozzunk önmagunkról. Barátságos hangvételű alkalom kerekedett júliusban.

Nyitott tér másolata.png
bottom of page