top of page
green and yellow kite on air_edited_edited.jpg

Léna
olvas

Irodalom. Nyelvi fejlesztés. Magántanítás.
Személyiségfejlesztés. Önismeret.
Szöveggondozás.

jon-tyson-Lbypx4A7l14-unsplash_edited_edited.jpg

Oktatás

felső tagozattól érettségiig és tovább

Felvételi előkészítő

6. és 8. osztály

A felvételi feladattípusai évről-évre hasonlók, ez lehetővé teszi a célzott fejlesztést. A nyelvtani tananyag ismétlése mellett nagy hangsúlyt fektetek a fogalmazás rendszeres gyakorlására. A haladást egyéni igényekhez igazítom.

Mi közöd a vershez?

14 éves kortól

Mire gondolt a költő? Nem tudom és sokkal jobban érdekel, hogy mit gondol a diák. Az órát azoknak ajánlom, akik szívesen foglalkoznának a kötelezőkön túli szövegekkel is, ugyanakkor fejlődni szeretnének versértelmezésben.

Önálló tanulási módszerek

12 éves kortól

A feleléstől vagy témazárótól szorongó diák gyakran rosszabbul teljesít, mint ahogy a képességei alapján elvárható lenne. A tananyag bemagolásánál élvezetesebb módszereket tudok mutatni, amik hatékony és gyors felkészülést eredményeznek.

Lena bemutatkozasbw_edited.jpg

Amit rólam tudni érdemes

magyartanár, irodalomterapeuta

Felvételire és érettségire való felkészítésben jártas, egyéni és csoportos, online és jelenléti oktatásban is eredményes gimnáziumi magyartanár vagyok.
Segítő tanárként egyéni mentorálásban szereztem
gyakorlatot.
Az alternatív oktatás területén jelentős tapasztalattal rendelkezem.
Irodalomterápiás csoportokat vezetek.

Rólam mondták

"Nagyon élveztem az órákat. Önbizalmat adott a verselemzéseknél. Mikor még nem jártam hozzá, hozzá sem tudtam szólni a művekhez. Biztatott a szóbeli felkészülés közben. Tetszett mikor együtt elemeztünk mai modern verseket. Mindenkinek ajánlom, főleg azoknak, akik félnek a magyar érettségitől, mint én :D"

Liza (18)

Aktuális irodalomterápiás csoportjaim

FiFe

Kreatív szövegműhely

Azoknak a fiatal felnőtteknek, akik szívesen írnak és örömmel inspirálódnak mások történeteiből. Rendkívül vidám csapat, akik a filozófiától sem riadnak vissza. Eredeti ötletekkel, őszinte mondatokkal várjuk azokat, akik fejlődésre vágynak.

Nyitott tér

Irodalomterápiás workshop

A Nyitott tér a kísérletezés helye. Havonta másfél óra, ahol különböző szövegekkel és kérdésekkel járunk körbe egy témát. Életkortól és érdeklődéstől függetlenül bárkinek javára válhat a csoport, aki nyitott mások élményeire. Adj magadnak nyitott teret!

ivan-botha-biz5Kfa-JMQ-unsplash_edited.jpg

Örömmel fogadok kérdéseket, megkereséseket.

____________________

bottom of page